Paul van Doornik

Met grote verslagenheid hebben wij woensdag 12 juni kennis genomen van het plotseling overlijden van onze zeer gewaardeerde collega Paul van Doornik.

Onze collega Paul, zomaar ineens weg uit het leven, weg uit ons Output team.

Paul was een collega die je met de hoofdletter C mag schrijven. Behulpzaam, deskundig, snel, doeltreffend en vindingrijk. Paul was zeer collegiaal, altijd bereid om mensen te helpen en altijd met een dosis humor.

Paul was zeer talentvol en een expert in zijn vakgebied. Hij kon alles maken. Met zijn vakkennis en ervaring wist hij alles te repareren. Hij ging tot het uiterste voor onze klanten en deed er alles aan om ze tevreden te stellen. Met grote toewijding deed Paul zijn werk en hij heeft zich ontpopt als een onmisbare kracht binnen onze organisatie.

Paul maakte tijd voor je, bedacht oplossingen en voor je het wist was het probleem opgelost. Altijd met een lach op zijn gezicht en altijd met een prachtig onderbouwd verhaal.

Paul was altijd volop aanwezig. Wij kunnen ons niet voorstellen dat wij niet meer van zijn collegialiteit en vriendschap mogen genieten. Paul, met je gouden handen, gouden hart en gouden betrokkenheid, vol levensvreugde en onbevangenheid. We zullen je nooit vergeten.

Onze gedachten gaan uit naar Marlous, familie en vrienden en we wensen hen heel veel sterkte toe.

Terug naar overzicht