NDI | HX update nu beschikbaar voor de AW-HE40 en AW-UE70 serie

De NDI|HX-upgrade is nu beschikbaar voor de AW-HE40 en de AW-UE70. De NDI|HX-modus maakt video-overdracht mogelijk met lagere bandbreedtes en een ultralage latency die geschikt is voor live videoproductie, zodat er meer bronnen kunnen worden gebruikt op de moderne Gigabit Ethernet-netwerken.

Panasonic biedt een volledige line-up van geïntegreerde PTZ-camera's met de Network Device Interface (NDI) ondersteuning ingebouwd. Met een volledig geïntegreerde NDI versie 3 support, uitgebreid met een nieuwe hoge efficiency-modus, is het mogelijk om Panasonic professionele PTZ-camera's rechtstreeks te verbinden aan een NDI netwerk. Met een automatische detectie van de NewTek TriCaster® en van de NewTek IP-serie van professionele video switchers, integreren de nieuwe camera's naadloos met honderden andere NDI-compatibele producten, waardoor de videoproductie van de NDI mogelijk is zonder het inschakelen van aanvullende configuraties.

De AW-HN38, AW-HN40, AW-UN70 en de AW-HN130 maken deel uit van de marktleidende bestaande PTZ modellen van Panasonic en zullen beschikbaar zijn in zowel zwart als wit. De AW-HN38 is een toevoeging aan de PTZ line-up als een high-value, premium kwaliteit-model met een krachtige functieset die vergelijkbaar is met de AW-HN/HE40, maar met 22 x Zoom, HDMI en oorspronkelijke IP-connectiviteit.

Terug naar overzicht