3X NIEUW: PTZ camera, Studio camera & spectrum manager

Kijk, daar houden we nou van! Nieuwe kwalitatief hoogstaande producten die wij bij ons assortiment mogen voegen. Vandaag brengen we u een drietal noviteiten; De AK-PLV100 $k PL-mount studio camera van Panasonic, de AW-UE160 4K PTZ camera van Panasonic én de AD600 Axient Digital Spectrum Manager van Shure! 

AD600 - Axient Digital Spectrum Manager

Shure Axient® Digital AD600 Digital Spectrum Manager levert real-time, breedband spectrumscanning en monitoring van 174 MHz tot 2,0 GHz, spectrumanalyse en frequentiecoördinatie in één enkele rackeenheid. Zes antenne-aansluitingen bieden meerdere dekkingsopties, terwijl Dante-connectiviteit een geavanceerde audiobewaking van uw netwerk biedt. Gebruik de USB-poort om back-up scans, event logboeken en andere belangrijke data te exporteren importeren of op te slaan. De AD600 is een essentiële aanvulling op uw professionele audio-installatie van Axient Digital.

AW-UE160 4K PTZ Camera

Panasonic’s nieuwe flagship de AW-UE160 PTZ camera; Hét top model in de line-up voor oa. productieteams die een productie draaien in een concertzaal of een kerk, die in staat moeten zijn in staat om gemakkelijk heldere beelden vast te leggen, zelfs in zeer uitdagende low-light omstandigheden. Daarnaast vermindert het nieuwe optische low pass filter het effect van moiré bij het filmen tegen een LED-muur, wat belangrijk kan zijn bij verhuur, staging of gebedshuizen. De hoge framesnelheid maakt het daarnaast voor sportzenders gemakkelijk om slow motionopnamen in HD te maken, terwijl naadloze integratie met het robotcamerasysteem broadcast-achtige bewegingen naar de PTZ brengt, wat resulteert in een dynamische en zeer innemende videoproductie. Tot slot is deze AW-UE160 ook nog eens de eerste camera die de SMPTE ST2110-standaard (indien gewenst) ondersteunt.

AK-PLV100 4K Studio Camera

De AK-PLV100 4K PL-studiocamera zet de legacy van VariCam voort middels een filmische look, V-LOG en Dual Native ISO, en gestroomlijnde live-opnamen met meerdere camera's. Dit alles maakt dus dat er middels deze AK-PLV100, nogmaals een speciaal gebouwde studiocamera is geleverd die eenvoudige CINELIVE-productie mogelijk maakt.

 

Meer weten? Neem contact op met onze specialisten!

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@outputnl.com.

Terug naar overzicht