NIEUW: Panasonic PressIT360 - Een ultiem realistische meeting ervaring

Optimale video en audio transmissie

PressIt360 is een hybride conferentieterminal die 360 graden horizontale opname mogelijk maakt, door het gebruik van vier camera's, diverse microfoons en een luidspreker. Door deze verzameling van hoogstaande apparatuur die samenkomt in de nieuwe PressIT360 (360 graden microfoons en 360 graden camera), wordt de communicatie tussen deelnemers van een hybride meeting (online gecombineerd met offline) vergemakkelijkt en lijkt het haast alsof iedere deelnemer ter plekke live in de boardroom aanwezig is. 

Gebruiksvriendelijk en snel

Plaats de PressIT 360 in het midden van de tafel, plug de USB connector in uw PC/laptop en zowel beeld als geluid zullen naadloos geïntrigeerd worden in uw online meeting. Een ontzettend eenvoudige installatie en gemakkelijk in gebruik te nemen dus. Volume- en videoweergaven kunnen gemakkelijk worden geregeld met behulp van de knoppen van de main unit. Daarnaast is de status van de PressIT360 (Aan/uit/standby) is direct zichtbaar door de gekleurde LED-ring op het apparaat. Een ontzettend gebruiksvriendelijke tool om uw vergadering naar een next-level niveau te tillen dus!

Geen afleiding, enkel een strakke focus

PressIT360 herkent stemmen binnen een straal van 5m, detecteert de spreker en draait probleemloos in de richting van de spreker. De ruisonderdrukking zorgt ervoor dat de focus volledig op de vergadering ligt, waardoor verstoring van buitenaf zoveel mogelijk wordt gereduceerd.
 

Installatie en draagbaarheid

Met een diameter van φ63,4 mm (2,5 inch) en een zorgvuldig gemaakt ontwerp, is het uiterst gemakkelijk om de PressIT360 vast te pakken en vrij mee te nemen door de ruimte. Als alternatief kunt u er ook voor kiezen om de PressIT360 op een statief te plaatsen óf maakt u het vast op een reeds bepaalde plek in de ruimte.

 

PRESSIT360

PRODUCT NAME

360 degrees camera speakerphone

CAMERA

Viewing angle: 360-degree
Shooting resolution: 2560 x 1440@30p x 4

MICROPHONE

7

SPEAKER

Output 3 W

DIMENSIONS

φ63.4 mm/2.5" (excluding the pedestal part) x Height 285 mm/11.3”

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.

         

Terug naar overzicht