NIEUW: Panasonic FRQ60-serie

Mis nooit meer een detail met 4K en hoge framesnelheid

Om te voldoen aan de toenemende vraag naar ultrahoge detailresolutie in de zakelijke én educatieve markten, heeft Panasonic Quad Pixel Drive toegevoegd aan de beproefde 1-chip DLP™ SOLID SHINE Laserprojectietechnologie: De 6.000 lumen PT-FRQ60 projector-serie.

4K projector voor vloeiende en rijk gedetailleerde beelden

Quad Pixel Drive creëert scherpe, gedetailleerde 4K-beelden met Rich Color Enhancer die levendige, nauwkeurige kleuren weergeeft. Snelle verwerking ondersteunt framesnelheden van 240 Hz/1080p met een latentie van 8 ms of minder voor vloeiende, rasterloze beelden.

V/H Lens-Shift en 2,0x zoom verbeteren de installatieflexibiliteit, terwijl twee CEC-compatibele HDMI®-ingangen en DIGITAL LINK integreren in de 4K-infrastructuur. Pre-activated upgrade kits voor de Geo Pro en Remote Preview Lite zorgen voor een fantastische 4K-ervaring.

Filterloze koeling op basis van heatpipes en een hermetisch afgesloten optisch blok ondersteunen 20.000 uur onderhoudsvrije projectie. Optionele Early Warning-functies stroomlijnen het beheer en verbeteren de betrouwbaarheid in musea, klaslokalen en kantoren.

  • De PT-FRQ60-serie levert een helderheid van 6.000lm en produceert vloeiende en rijk gedetailleerde 4K (3840 x 2160) beelden met Quad Pixel Drive, onze originele 2-axis pixel-quadrupling technologie.

  • Veelzijdige 2,0x optische zoomlens en ruime V/H-lensverschuiving maken het pad vrij naar stressvrije installatie door de flexibele projectieafstand, waardoor u meer vrijheid hebt om een montagepositie voor de projector te kiezen.

  • Exclusieve 240 Hz beeldverwerkingstechnologie ondersteunt framesnelheden tot 240 Hz/1080p met een minimale input-to-output latentie van 8 ms of minder voor vloeiende bewegingsreproductie en snelle respons.

  • Geometriebeheer en edge blend-functies maken flexibele installaties met meerdere schermen mogelijk. Vooraf geactiveerde upgradekits voor Geo Pro-software vereenvoudigen complexe toepassingen.

  • De nieuwe projector bevat 2x HDMI-ingangen die CEC-commando's ondersteunen; een eenvoudig te integreren DIGITAL LINK-verbinding; en aparte LAN-terminal voor controle.

  • Filterloze koeling op basis van heatpipes

  • Hermetisch afgesloten optisch blok ondersteunen 20.000 uur onderhoudsvrije projectie.

PT-FRQ50 (5.200lm) is verkrijgbaar vanaf Januari 2022.
PT-FRQ60 (6.000 lm) staat gepland voor release in April 2022.

Online meer te weten komen over de PT-FRQ60-series?

Panasonic PT-FRQ60 en PT-FRQ50 projector levert details voor wanneer het er echt toe doet. Ontdek bijvoorbeeld de snelle 240Hz-verwerking en de smalle DMD-diafragmaverhouding die een indrukwekkend gevoel van realisme creëren met de fijnste details en texturen voor vloeiende, rasterloze beelden. Neem deel aan Panasonic's webinar! Klik HIER om u aan te melden!

Direct meer weten over de PT-FRQ60-series? Klik dan hier!

Terug naar overzicht