NIEUW: Roland V-8HD 2.0

Veelzijdig, draagbaar en betrouwbaar, de Roland V-8HD brengt een wereld vol creatieve opties naar liveevent switching. Het alles-in-één hardware-concept voorkomt problemen met computerinstellingen en softwarecrashes, terwijl de HDMI-workflow en de uitgebreide professionele toolset de producties stroomlijnen en de stress tijdens events verminderen.

  • Volledige workflow via HDMI

  • Effecten met vijf lagen en keying engine

  • Ingebouwde multiviewer preview monitor

  • Aux output voor een verschillende video feed

  • Door technologie geassisteerde automatische video switching

  • 18-kanaals digitale audiomixer met effecten

  • Gratis iPad remote control-app beschikbaar

  • Ultramobiel, licht en efficiënt

  • Vermindert de investeringsuitgaven

The Power of More

Creatieve professionals hebben meer video-ingangen nodig voor gelaagde graphics en visuele effecten, en zakelijke professionals hebben vaak meerdere back-up videobronnen nodig. De mogelijkheid om al deze behoeften te vervullen, zorgt voor tevreden klanten én een grotere betrokkenheid van het publiek. Met het grote aantal HDMI-ingangen en -uitgangen van de V-8HD kun je jouw klanten een grote dosis creatieve vrijheid bieden, zonder hun budget te verhogen.

Layers, Effecten en Keys Instellen

Video-effecten, lagen en afbeeldingen voegen glans en spanning toe aan elke productie. Met de vijf compositielagen van de V-8HD hou je het publiek altijd betrokken met visueel aantrekkelijke content. Bereid de content voor volgens de specificaties van de klant en verdeel deze in lagen:

Layer 1 en 2: Start met één mixbare live achtergrond video layer.

Layer 3 en 4: Voeg twee picture-in-picture layers of chroma/luminance key effecten toe.

Layer 5: Voeg één downstream keyer layer toe.

Ultramobiel, Licht en Efficiënt

De AV-productietafel is het laatste waar de organisator van een evenement aan denkt. Dankzij zijn compacte formaat past de V-8HD moeiteloos in elke live productieomgeving, zelfs wanneer je een minimale set-up ruimte ter beschikking krijgt. En hij weegt slechts 4 lb./2 kg, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is in een rugzak of als bagage. Met zijn slimme functieset, acht HDMI-ingangen, ingebouwde 18-kanaals audiomixer en ondersteuning voor externe batterijvoeding is de gestroomlijnde V-8HD de meest veelzijdige en efficiënte HDMI-switcher die momenteel verkrijgbaar is.

Meer zien? Klik hier om de brochure te bekijken!

Terug naar overzicht