PT-MZ880 Lenzen

De PT-MZ880 Series van Panasonic omvat de WUXGA-modellen met een verfijnde drive-engine met meerdere lasers voor de optimale balans tussen hoge helderheid, levendige kleuren en onderhoudsarme werking. De PT-MZ880-serie wordt geleverd met een gemotoriseerde 1,61–2,76:1 zoomlens, maar ondersteunt ook diverse optionele vaste- en zoomlenzen. Hieronder ziet u een overzicht van diverse lenzen die geschikt zijn als optionele accessoire voor de PT-MZ880 Series:

- ET-ELW21 Zoom lens

- ET-ELU20* (Optionele zoomlens met ultrakorte projectieafstand. Gepland voor release per september 2021.)

- ET-ELW22

- ET-ELW20

- ET-ELS20 

- ET-ELS20* (Komt overeen met de meegeleverde lens.)

- ET-ELT22

- ET-ELT23

Meer informatie over deze individuele lenzen? Klik dan hier.

Uitgelicht: ET-ELU20

Ultra-Short-Throw Veelzijdigheid met Zero Offset

Uitgebreide keuze voor meeslepende ruimtelijke prestaties

Panasonic heeft de installatie van lenzen en projectoren met ultrakorte projectieafstand vereenvoudigd met innovatieve zoomlenzen met nul offset voor DLP™-projectoren. De nieuwe ET-EMU100/ELU20-lenzen bieden dezelfde flexibele ultra-short-throw-prestaties om LCD-laserprojectoren te selecteren, waardoor tentoonstellingsontwerpers de projectieweergavetechnologie kunnen kiezen die het beste bij hun behoeften past. Deze lenzen maken meeslepende en efficiënte LCD-laserprojectie mogelijk vanaf korte projectieafstanden in musea en andere tentoonstellingsruimten door een kostenefficiënte installatie te combineren met een levendige beeldkwaliteit en minimale schaduwwerking.

Korte projectieafstand vermindert schermschaduwen

Met een korte projectieverhouding van 0,330-0,353:1 (WUXGA) ondersteunen beide lenzen een minimale projectieafstand van ongeveer 1,43 m (4,69 ft) voor een beeld van 200 inch (16:10). Kijkers kunnen het scherm benaderen zonder een schaduw te werpen, waardoor de lenzen ideaal zijn voor beeldprojectie op doorgangsmuren of andere smalle ruimtes.

Onbelemmerd zicht met Zero Screen Offset

Beide lenzen maken beeldreproductie mogelijk zonder schermverschuiving, waardoor de storende opening tussen de bovenkant van het beeld en het plafond of het montageoppervlak van de projector wordt geëlimineerd. Plaats het beeld voor een naadloze beelddekking van vloer tot plafond over muren, of vul het beschikbare schermgebied volledig zonder gaten. Het spiegelloze ontwerp elimineert ook de overhang van de lens. Monteer de projector direct aan het plafond en vermijd het gedoe en de kosten.

Uniforme helderheid met lens-gecentreerde achterprojectie

Dankzij het spiegelloze ontwerp kunnen projectoren worden geplaatst met de lens in het midden van het scherm (in plaats van op de vloer of het plafond) in installaties met achterprojectie. De helderheid wordt gelijkmatiger verdeeld en de kleuren worden gelijkmatiger gereproduceerd vanaf het midden van het beeld tot aan de hoeken en randen.

Flexibele aanpassing Stroomlijnt de workflow

Optische zoom helpt installateurs snel te werken

Optische zoom vergroot de flexibiliteit van de projectorlocatie. Het installeren van een projector met een vaste lens met ultrakorte projectieafstand vereist meestal een hoge mate van precisie, waarbij installateurs soms de projector meerdere keren moeten verwijderen, verplaatsen en opnieuw moeten bevestigen voordat het beeld correct wordt geplaatst. Met ET-EMU100/ELU20, aanpassing kan worden uitgevoerd op het gemak van de technicus nadat de projector is geïnstalleerd met behulp van optische zoom en V/H Lens Shift-functies, die tijd en arbeid besparen en de totale installatiekosten verlagen.

V/H-lensverschuiving ondersteunt beeldaanpassing over groot bereik

Lensverschuivingsbereik van V: +50 %, -20 %, H: +20 %, -20 % (ET-EMU100) en V: +50 %, -50 %, H: +24 %, -24% ( Met de ET-ELU20) kunt u het beeld vanuit de uitgangspositie verder dan vergelijkbare lenzen in vier richtingen verplaatsen zonder dat u de projector hoeft te verplaatsen, voor ongeëvenaarde flexibiliteit bij de aanpassing na de installatie. Het vergroot de flexibiliteit van de projectorlocatie waar plafondbevestigingen of andere obstakels de ideale plaatsing belemmeren. Voor het gemak worden aangedreven zoom, lens-shift en focus uitgevoerd via de afstandsbediening van de projector of de gratis Panasonic Smart Projector Control*-app. * Klik hier voor meer informatie over de Smart Projector Control-app. Bezoek de App Store of de Google Play Store voor informatie over apparaat- en besturingssysteemcompatibiliteit.
 

Projection Image (200 inch)


Duurzaamheid voor gemoedsrust

Duurzaam ontwerp voor gemoedsrust

ET-ELU20 maakt gebruik van een robuust, volledig glazen lensontwerp dat een hoge weerstand tegen hitte en krassen vertoont. Naast het verbeteren van de duurzaamheid, verminderen glazen lenselementen de incidentie van focusafwijkingen die het gevolg kunnen zijn van fluctuerende bedrijfstemperatuur, waardoor een heldere en scherpe beeldkwaliteit behouden blijft. Zorg voor stabiele en langdurige beeldprestaties in combinatie met de zeer betrouwbare LCD-laserprojectoren van Panasonic.

AFO (Active Focus Optimizer) houdt beelden scherp

De ET-EMU100 Ultra-Short-Throw Zoomlens is compatibel met de AFO-functie (Active Focus Optimizer) van de projector, die een sensor gebruikt om de temperatuur rond de lens continu te bewaken. Op deze manier kan de projector een optimale focus behouden, zelfs als de lenstemperatuur fluctueert met de helderheid van de geprojecteerde inhoud, waardoor de beelden te allen tijde scherp blijven.

 

Meer informatie ontvangen over de ETU-ELU20 of een van de andere lenzen? Neem contact op met onze specialisten, zij helpen u graag!

Terug naar overzicht