SLV BIG WHITE® WEEK

Op 1 oktober 2021 verschijnt de nieuwe hoofdcatalogus BIG WHITE® '22 van SLV. Neem deel aan de BIG WHITE® WEEK en vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend uw exempla(a)r(en) aan. Registreren voor deelname aan de BIG WHITE® WEEK kan tussen 23 augustus en 17 september 2021 (12:00u) Wilt u liever niet deelnemen aan de BIG WHITE® WEEK, dan kunt u de catalgous uiteraard ook ''regulier'' aanvragen.- ACTIE -
De eerste 2500* deelnemers ontvangen met het aanvragen van de nieuwe catalogus tijdens de BIG WHITE® WEEK een persoonlijk cadeau: een moderne SLV rugzak. 

- WINNEN - 
Deelnemers kunnen tijdens de BIG WHITE® WEEK tevens kans maken op 1 van de 5 kadobonnen ter waarde van € 500,- te besteden in bij Coolblue. Hierover wordt u na het bevestigen van uw registratie verder geïnformeerd.

HOE WERKT HET?

1.  Vul het formulier op de SLVbyOutput website in om de deelname te starten. U zult een mail ontvangen met een code.
2. Ga naar www.Bigwhite.nl en voer de code op uw uitnodiging of deelnamekaart in. 
3. Selecteer Output als de elektrotechnische groothandel waar u de BIG WHITE® '22 wilt afhalen.
4. Haal uw gratis exemplaar op tijdens de BIG WHITE® WEEK (week 41: 4 t/m 8 oktober 2021) of neem contact met ons op, zodat wij u het exemplaar kunnen toesturen.
5. De eerste 2500* deelnemers worden beloond met een gratis moderne SLV rugzak!

Heeft u nog geen persoonlijke code ontvangen, neem contact op met Output, zodat wij een persoonlijke code aan u kunnen doorgeven!

Wilt u gewoon een BIG WHITE® '22 bestellen en deze per post ontvangen, zonder kans te maken op een gratis SLV rugzak? Klik  hier vul ''nee'' in bij de vraag of u wilt deelnemen aan de BIG WHITE® WEEK.

BIG WHITE® WEEK EN COVID-19
Uiteraard zullen bij het uitreiken van de BIG WHITE® '22 de geldende richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen. Wij rekenen ook op ieders eigen verantwoordelijkheid tijdens het bezoek van een van de deelnemende vestigingen.

VOORWAARDEN & PRIVACY 
Klik hier om de voorwaarden te bekijken.

 

 

home-series

Terug naar overzicht