Panasonic webinar 31 maart: reCreate, reLive, reLaunch

Panasonic presenteert een online webinar waarin de in-house Panasonic experts de laatste trends bespreken en tal van vooraanstaande kopstukken van de entertainment industrie aan bod komen. 

Wat: Panasonic Attraction Industry Forum.

Waar: Online

Wanneer: 15:00 CET, 31 maart 2021

U kunt zich hier aanmelden voor de webinar. 

Panasonic brengt u exclusieve onthullingen en updates over grote nieuwe projecten, inzicht in de nieuwste trends, ontwikkelingen en technologieën waarmee u attracties kunt creëren die het publiek zullen inspireren, verwonderen en boeien.

Als ervaren experts en leiders in het mogelijk maken van impactvolle ervaringen, zullen we onderzoeken hoe de projectie- en weergavetechnologie van Panasonic 3D-mogelijkheden, hogere resoluties en realtime tracking voor projectiemapping mogelijk maakt. Dit alles, zodat u dus nooit eerder geziene attracties kunt creëren.

Tijdens de webinar kunt u veel uiteenlopende invalshoeken verwachten. Naast de in-house Panasonic-experts die de nieuwste trends onderzoeken, hoort u namelijk ook van een aantal belangrijke kopstukken uit de entertainmentindustrie, waaronder de wereldwijde ervaringslegendes Illuminarium Experiences, leiders in het ontwerpen en bouwen van thematische attracties Jora Vision én interactieve, bewegings- en media-gebaseerde attractie-giganten, Alterface.

U kunt zich hier aanmelden voor de webinar. 

Terug naar overzicht