Coming soon: Panasonic PT-MZ880 serie

Panasonic komt met een nieuwe LCD Laser projectorserie, waar de gloednieuwe PT-MZ880 onderdeel van is. 

Panasonic Visual Systems Solutions heeft in februari 2021de veelzijdige PT-MZ880-serie LCD-laserprojectoren aangekondigd- voor de zakelijke, educatieve en museummarkt - en zal vanaf mei 2021 verkrijgbaar zal zijn. De nieuwe Solid Shine-serie is een update van de PT-MZ770-serie en biedt een uitstekende beeldkwaliteit, probleemloze set-up en een milieuvriendelijk ontwerp. De serie omvat PT-MZ880 (8.000 lm), PT-MZ780 (7.000 lm) en PT-MZ680 (6.000 lm) WUXGA-modellen met een verfijnde Multi-Laser Drive Engine voor de optimale balans tussen hoge helderheid, levendige kleuren en onderhoudsarme werking. 

Eén van de hoogtepunten van de projector is de ingebouwde Edge Blending-functionaliteit voor naadloze beelden op meerdere schermen. De serie is ook compatibel met een nieuwe Panasonic zero-offset Ultra Short Throw zoomlens, die in het najaar van 2021 beschikbaar zal zijn, waardoor de projectoren ideaal zijn voor het creëren van meeslepende kijkervaringen in bijvoorbeeld musea. 

De nieuwe serie is milieuvriendelijk en zeer betrouwbaar. Het energieverbruik ligt ongeveer 20% lager dan bij de vorige modellen. Het wasbare Eco Filter en de failover-beveiligde Multi-Laser Drive Motor zorgen voor een geschatte 20.000 uur zonder onderhoud.

De Crestron Connected™, Art-Net DMX, en PJLink™ compatibele projectoren zijn klaar voor integratie en klaar voor de toekomst met 4K input mogelijkheden. De serie ondersteunt Panasonic Multi-Monitoring & Control Software met optionele Early Warning functies om het apparaat beheer te stroomlijnen en de betrouwbaarheid van het systeem te verbeteren. De Smart Projector Control-app maakt aanpassing van het On Screen Display-menu in de stand-by-modus en intuïtieve bediening vanaf compatibele smartphones en tablets mogelijk.

"Met deze veelzijdige nieuwe projectorserie en de UST-zoomlens kunnen gebruikers de ruimte uiterst creatief gebruiken en beelden van superieure kwaliteit leveren op één of meerdere schermen in de meest uiteenlopende omgevingen," aldus Hartmut Kulessa, European Marketing Manager bij Panasonic Business.

Meer informatie? Klik hier om de catalogus te bekijken!

Terug naar overzicht