Nieuw: Maak kennis met 's werelds kleinste 30,500 lm projector van Panasonic

Panasonic introduceert 's werelds kleinste 35,000 lm projector, de nieuwe PT-RQ35K-serie voor spectaculair beeld en hoogstaande visuele ervaringen.

De compacte behuizing, de vereenvoudigde workflow en het lage geluidsniveau, maakt de PT-RQ35K-serie een perfecte projector voor uiteenlopende doeleinden. Zo is het bijvoorbeeld uiterst geschikt voor collegezalen in het onderwijs en voor zakelijke conferenties. De verbluffende beeldkwaliteit en het uitgebreide kleurengamma maken de projector ideaal voor meeslepende ervaringen en locatiegebonden entertainment.

Functionaliteit om de workflow te vergemakkelijken

 De PT-RQ35K is ondanks de hoge helderheid (30.500 lm) en fantastische beeldkwaliteit gemakkelijk met twee personen te dragen, stapelen en installeren. Naast dit alles is het meteen ook de kleinste en lichtste 3-Chip DLP™ 4K-projector in zijn klasse. De PT-RQ35K-serie is 40% kleiner dan de huidige PT-RQ32K (26.000 lm) en de voetafdruk is bijna gelijk aan die van de PT-RQ22K (20.000 lm).

Andere functies

    

   

Prachtige foto's bij tot 4K met uitgebreid kleurengamma

Hoge helderheid, levendige kleuren en een meeslepend contrast brengen de inhoud van de projector naar een majestueus niveau. De PT-RQ32K had al een prachtig kleurenspectrum, maar de rode en blauwe lasers die uitzenden met optimale golflengtes bij de PT-RQ35K, vergroten het kleurenspectrum met 114 % ten opzichte van de PT-RQ32K. Deze optimale lasers zorgen er voor dat het realisme wordt verhoogt en er een ultragedetailleerde 4K- of WUXGA-beeldweergave overblijft. 

Aaneensluitende betrouwbaarheid

Het filterloze ontwerp en de hoogwaardige optische onderdelen, zoals bijvoorbeeld het hermetisch gesloten DMD-blok en de afgeschermde laserdrive, zorgen ervoor dat de RQ35K-serie 20.000 uur echt onderhoudsvrij kan worden gebruikt. De gelegenheid tot invoer via een back-up garandeert een continue beeldweergave, doordat er binnen slechts 0,3 seconden automatisch wordt geschakeld tussen de signalen als het signaal wordt onderbroken. Samen met een volledig redundante lichtbron zorgt deze functie ervoor dat de show altijd doorgaat!

Terug naar overzicht