Installed Sound

De RCF Installed Sound serie vertegenwoordigt een prominent hoofdstuk in de lange geschiedenis van RCF, opgericht in 1949. Of een luidsprekersysteem nu is ontworpen voor permanente installatie of voor draagbare PA-situaties, RCF heeft een oplossing met een hoge geluidskwaliteit en betrouwbaarheid. Een die ook nog eens een superieure geluidsdefinitie biedt. Door deze vereiste is de behoefte ontstaan ​​bij RCF om een ​​reeks luidsprekersystemen, gecombineerd met speciale verwerkings- en versterkingstechnologieën te ontwikkelen.
 

Breed inzetbaar

De Installed Sound Serie bevat luidsprekersystemen die zijn ontworpen om te voldoen aan alle eisen van professionele audio-aannemers voor vaste installaties zoals café- of themabars, winkels, gebedshuizen, theaters, restaurants, live locaties, dansclubs, themaparken, luchthavens, hotels, treinstations, winkelcomplexxen, auditoria, congrescentra of zelfs grote sportstadions.

Geen compromissen

Van architectonisch ontwerp en industriestandaard monitorluidsprekers tot digitaal bestuurbare arrays, van de compacte 'tweewegsystemen' voor dichtbij en middenveld tot de 'grootformaat' hoorngeladen arraysystemen voor stadions en geluidsversterkingstoepassingen met lange worp. Alle RCF-luidsprekers Systemen die zijn ontworpen voor vaste installaties bieden een specifieke gecontroleerde hoornrichting. Voor een maximum veiligheid zonder compromissen.

Uiterst betrouwbaar

De luidsprekerseries bevatten enkele van de exclusieve ontwerpen van RCF. Daarnaast zijn er ook technologieën te vinden, zoals RCF Precision Woofers en Compression Drivers, "CMD" Coverage Matching Ontwerphoorns die een consistente horizontale en verticale patrooncontrole bieden via het bruikbare frequentiebereik, RCF exclusieve "LICC" crossover-systemen, bijpassende versterking en controle systemen om de hoge prestaties en betrouwbaarheid op lange termijn volledig te optimaliseren waar RCF om bekend staat. RCF luidsprekersystemen die zijn uitgerust met compressiedrivers, hebben ook de RCF ingebouwde dynamische elektronica bescherming, wat een hoge standaard van betrouwbaarheid biedt.
 

RCF P Serie: Full range weerbestendige luidsprekerserie

De RCF P-Serie weerbestendige speakers zijn uitermate geschikt voor het gebruik in o.a. sportstadia. Alle producten uit de P-serie van RCF zijn volledig weerbestendig, zijn full range en hebben een brede spreiding. Deze coaxiale tweeweg luidsprekers bieden een substantiële kracht en efficiëntie voor een verscheidenheid van professionele indoor én outdoor toepassingen. De P3115-T speaker heeft een IP-waarde van 55 en is uitermate geschikt voor o.a. sportarena’s en stadia.

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.