Terug naar overzicht

2017 Shotgun Microphone

De 2017 shotgun microfoon is zeer geschikt voor in-ear monitoring vanwege zijn uiterst directionele karakteristiek die kristalhelder, authentiek geluid combineert met consistente prestaties onder zware omstandigheden. Bijvoorbeeld te combineren met de Shure PSM 1000.

Door de zeer robuste constructie van de 2017,  blijft deze presteren onder de meest uitdagende omstandigheden, waaronder hoge luchtvochtigheid. Dat maakt de 2017 uitermate geschikt voor uitdagende toepassingen zoals op live muziek en sport wedstrijden.

Juichen en klappen bij live muziek,  de 2017 geeft het allemaal weer zonder vervorming. En zorgt ervoor dat de muzikanten een zo natuurlijk mogelijke ervaring hebben op het podium als ze spelen met in-ear monitors. 
Ook voor het opnemen van het geluid van aanmoedigen de supporters en toeschouwers bij sportwedstrijden maakt de 2017 om de zelfde redenen zeer geschikt.

Meer informatie ontvangen?

DPA Microphones kent verschillende typ producten. Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl voor meer informatie.