Bij DALI (Danish Audiophile Loudspeaker Industries), zijn ze gedreven door de passie voor muziek en uitzonderlijke muziekreproductie. Door innovatieve technologieën te ontwikkelen en evolueren, brengen ze ultiem realisme binnen in de wereld van inbouw luidsprekers. Elk DALI-product is het resultaat van tientallen jaren ervaring op het gebied van onder andere luidsprekerontwerp- en technologie. DALI beweegt zich voort op basis van de verwondering die zij voor muziek hebben en dat voel je terug in de ervaring die de DALI luidsprekers met zich meebrengen. Alles om je favoriete muziek precies te kunnen ervaren, zoals je favoriete artiest het bedoeld heeft.

 

FAZON-series

De stijlvolle en elegante speakers van de DALI FAZON serie zijn het absolute bewijs dat vorm en functie bondgenoten kunnen zijn. Uiteraard enkel wanneer er met grote zorg aandacht is besteed aan het ontwerp en de technologie. Bij de DALI FAZON series is dat zeker wel in orde. Deze luidsprekers zijn tot leven gekomen, in nauwe samenwerking met de creatieve designtalenten van Scandinavië in combinatie met de jarenlange passie van DALI om goede audio te blijven ontdekken én door te ontwikkelen.  
 

 

 

FAZON SAT

De DALI FAZON SAT luidspreker is een elegante en stijlvolle satellietluidspreker van gegoten aluminium. Het compacte formaat en de bijgeleverde wall-bracket maakt het een discrete oplossing voor elke stereo-, surround sound- en tv-opstelling zonder problemen mogelijk.

FAZON MIKRO

De DALI FAZON MIKRO speaker is een ultracompacte wandluidspreker, welke uiteraard beschikt over DALI's kenmerkende houtvezelconus en soft dome-tweetermodule. De hoogglans gelakte aluminium behuizing past perfect in elke kamer en levert echte hifi in een zeer kleine verpakking. Klein van formaat, groots in prestaties!

FAZON MIKRO VOKAL

De DALI FAZON MIKRO VOKAL is een ultracompacte center luidspreker met DALI's kenmerkende houtvezelconus en soft dome-tweetermodule. De hoogglans aluminium behuizing past perfect in elke kamer en levert echte hifi in een zeer compacte behuizing. De organische lijnen van de gegoten aluminium kast, gecombineerd met verbeterde stijfheid, zorgt voor minder resonanties en kast kleuring voor een pure en waarheidsgetrouwe audio weergave.

FAZON LCR

Door aantrekkelijk Deens design te combineren met eerlijke materialen en uitmuntend luidsprekerontwerp krijg je met je keuze voor een FAZON LCR een hoogwaardige satellietluidspreker voor montage aan de muur. Deze satelliet-luidspreker kan zowel voor stereo als meerkanaals sets gebruikt worden - zelfs als centerluidspreker.

 

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.