Maak kennis met Bowers & Wilkins, het toonaangevende merk op het gebied van audio is nu ook bij Output te verkrijgen. Het bedrijf is van het monteren van luidsprekersystemen in de werkplaats van de elektronicazaak in Worthing, uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van luidsprekers en hoofdtelefoons.

AM-1 Outdoor luidsprekers

Deze architectonische luidspreker van Bowers & Wilkins is gemakkelijk overal in- en om het huis te plaatsen. Hij is dan ook ontworpen met weerbestendigheid in het achterhoofd. Dit zorgt er dan ook voor dat de luidspreker het hele jaar door ook buiten bevestigd kan worden. 

Op het terras, in de tuin óf bij het zwembad, deze luidspreker zorgt er voor dat u uw favoriete muziek ook mee naar buiten kunt nemen om er daar van te genieten. Met de gemakkelijk te installeren beugel kan de AM-1 zowel verticaal als horizontaal worden geplaatst, voor totale installatie flexibiliteit.

De AM-1 outdoor luidsprekers hebben een hermetisch afgesloten behuizing nodig om de regen van zich af te kunnen schudden, maar dat is niet ideaal voor een solide, krachtige bass. Daarom hebben de ingenieurs van Bowers & Wilkins een slimme auxiliary bass radiator (ondersteundende basuitstraler) ontworpen om een extra lage punch uit deze compacte behuizing te laten komen.

Neem contact op met de specialisten van Output voor meer informatie.

 

Bowers & Wilkins AM-1 series

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.