Bluesound is een audio bedrijf die zich toelegt op het realiseren van draadloze streaming producten met de best mogelijke geluidskwaliteit. Als ontwerpers, technici en mensen die hun hele leven in de muziekindustrie hebben doorgebracht, zijn zij niet snel tevreden en nemen zij geen genoegen met minder dan perfectie. Bij Bluesound kun je dan ook kwalitatief uitzonderlijk hoogstaande producten verwachten!

 
Bluesound luidsprekers

Stream, bewaar en deel geluid van studiokwaliteit door elke centimeter van je ruimte. Draadloos en zonder enig probleem!

 

PULSE 2i - Premium Draadloze Multiroom Muziekstreaming-Luidspreker

De meest complete actieve streaming-luidspreker op de markt, met een combinatie van Bluetooth en multi-kamer mogelijkheden, vult de PULSE 2i grote ruimtes met rijke, heldere high-res audio. Als het gaat om uw muziek, neem dan geen genoegen met minder dan high-fidelity. 

PULSE MINI 2i - Compacte Draadloze Multiroom-Muziekstreaming-Luidspreker

Deze luidspreker heeft tientallen jaren van hifi audio erfenis en perst deze in een enkele doos. De PULSE MINI 2i levert een rijk en gedetailleerd geluid en past gemakkelijk in kleine woonruimtes, terwijl hij tegelijkertijd een uitstekende high-res muziekstreamingervaring biedt. 

PULSE FLEX 2i - Draagbare Draadloze Multi-Room Muziekstreaming-Luidspreker

Deze luidspreker is veelzijdig en makkelijk plaatsbaar en kan draadloos verbonden kan worden via het BlueOS streaming platform. Plaats er twee in elke kamer, koppel ze aan elkaar voor stereogeluid, of neem er zelfs een mee naar het park. Het is onze kleinste luidspreker waarmee u kunt genieten van het streamen van fantastisch klinkende muziek in elke hoek van uw huis.

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.