Bluesound is een audio bedrijf die zich toelegt op het realiseren van draadloze streaming producten met de best mogelijke geluidskwaliteit. Als ontwerpers, technici en mensen die hun hele leven in de muziekindustrie hebben doorgebracht, zijn zij niet snel tevreden en nemen zij geen genoegen met minder dan perfectie. Bij Bluesound kun je dan ook kwalitatief uitzonderlijk hoogstaande producten verwachten!

 

Ultieme Geluidsbeleving 

Verander uw muziek, films, sport en videogames in een volledig meeslepende geluidservaring met de draadloze soundbars van Bluesound.

 

 

 

PULSE Soundbar+

Til je thuisbioscoop-ervaring naar een nieuwe dimensie met de PULSE SOUNDBAR +, compatibel met Dolby Atmos voor volledig meeslepend geluid. De PULSE SOUNDBAR + is ontworpen om naadloos aan te sluiten op de bestaande tv-opstelling en de met Atmos gecodeerde geluidservaring te verbeteren met een precisie die je het gevoel geeft dat je je midden in de actie bevindt. 

PULSE Sub

Breng je luisterervaring naar een hoger niveau met de PULSE SUB + draadloze actieve subwoofer. Deze subwoofer is ontworpen voor gebruik met draadloze Bluesound-luidsprekers, versterkers en streamers en heeft een 8-inch woofer en een slimme DSP-versterker die 150 watt diepe, gedetailleerde bas levert zonder vervorming. Het slanke, compacte ontwerp en de draadloze connectiviteit bieden je onbeperkte plaatsingsflexibiliteit, terwijl je subwoofer met de BluOS-app binnen enkele minuten kunt koppelen en instellen.

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.