Nieuw: Hikvision!

Maak kennis met Hikvision! Hikvision is een wereldwijd toonaangevende leverancier van IoT-oplossingen met video als kerncompetentie.

Hikvision bevordert de kerntechnologieën voor audio- en videocodering, videobeeldverwerking en gerelateerde gegevensopslag, evenals toekomstgerichte technologieën zoals kunstmatige intelligentie, cloud computing en big data. In de afgelopen jaren heeft Hikvision nog meer kennis en ervaring opgedaan om te voldoen aan de behoeften van klanten in verschillende branches, waaronder openbare veiligheid, transport, detailhandel, onderwijs, gezondheidszorg, financiële instellingen, intelligente gebouwen en andere sectoren.

Het bedrijf biedt dan ook professionele en maatwerkoplossingen die voldoen aan de uiteenlopende eisen van de markt. Naast de videobewakingsindustrie heeft Hikvision zijn activiteiten uitgebreid naar domotica, industriële automatisering en auto-elektronica – dit alles gebaseerd op videobewakingstechnologie – om nieuwe kanalen te verkennen voor de ontwikkeling op lange termijn.

PTZ camera's

Een PTZ-camera (pan-tilt-zoom) werkt door de camera in verschillende richtingen te bewegen om een volledig beeld van het bewakingsgebied te krijgen en in te zoomen voor meer details van beveiligingsevents. Dankzij de pan-, tilt- en zoommogelijkheden kunnen grote gebieden met één camera worden bewaakt met veel details.

Hikvision biedt een breed scala PTZ-camera’s voor verschillende toepassingsscenario's: hoogwaardige DF-serie netwerk-PTZ, AF-serie Turbo HD PTZ, PTZ-positioneringscamera's, verkeers-PTZ en meer. Deze PTZ-camera’s zijn prima te gebruiken als standalone-oplossing, maar kunnen ook worden geïntegreerd met andere camera’s. Met de PTZ-camera’s van Hikvision kunt u snel reageren op beveiligingsevents en blijft er geen blinde vlek onopgemerkt.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over Hikvision? Klik dan hier om naar de Hikvision pagina te gaan!

Wilt u de Hikvision prijslijsten ontvangen? Vraag ze hier direct aan.

 

 

Terug naar overzicht