ID-AL is een handelsmerk van Waves System. Waves System is een Frans bedrijf dat audio- en videoapparatuur ontwerpt en produceert in Frankrijk.

Opgericht in 1986 door Bernard Keller, opende het bedrijf een opnamestudio en opende vervolgens een muziekwinkel in de buurt van Parijs. Vanaf 1998 importeert het bedrijf geluidskaarten, software en materiaal dat in heel Frankrijk distribueert.

My Video Player (VP320)

De videospelers van ID-AL bieden een breed scala aan functies, zoals power-on playback, perfecte looping, gesynchroniseerde inhoudstart, wake-up en stand-by van uw projectoren. Verrijk uw video-inhoud met de HTML5 / JavaScript-engine met dynamische grafische interfaces. De spelers hebben line audio-uitgangen, versterkt voor luidsprekers en koptelefoons die geschikt zijn voor alle soorten installaties.

Scenario's worden uitgevoerd met behulp van talrijke interfaces: automatisch uitlezen bij het opstarten, contactingangen en -uitgangen, multitouchscreen, TCP / IP- of HTTP-opdrachten, seriële verbinding, tijdprogrammering. Ontwikkel uw HTML-toepassingen door JavaScript-API's te integreren om de speler te besturen en de interface die door het publiek wordt gebruikt te deporteren. Ze zijn ontworpen en vervaardigd in Frankrijk en hebben een garantie van 3 jaar. Het installeren van een My Video Player is snel en eenvoudig dankzij de plug-in-aansluiting en het formaat voor rekmontage. Directe toegang tot inhoud maakt updates snel en intuïtief.
 


Terug naar overzicht

Event Players

EventPlayer mkII EP220  & mkII EP230


Een antwoord op talrijke installatiecontexten De EventPlayer mkII-reeks, een echte evenementontwerper, is ontworpen om aan de diversiteit van uw projecten te voldoen. Promoot erfgoed, een kunstwerk, verbeter de winkelpui, leid een evenement, een ontsnappingsspel, bestuur een muzikale fontein, de EventPlayer mkII-reeks stuurt tegelijkertijd geluid, licht en beweging. Het afspelen kan worden geprogrammeerd om automatisch te starten na het inschakelen. De EventPlayer mkII EP230 biedt vele interactiviteitsoplossingen: activering door een drukknop of bewegingssensor, weergave met tijdstempel op precieze datum en tijd, beheer via Ethernet. Vergemakkelijk uw installaties met de ingebouwde versterker, installeer de EventPlayer mkII EP220 EP230 in elke omgeving of in een technische kast. De EP220 biedt lichtere interactiviteit voor eenvoudige en kosteneffectieve projecten.

Bekijk brochure

Event Video Player EVP380

De Event Video Player biedt een unieke en volledige uitzendoplossing voor showcontrole (DMX512-uitgang, uitgangscontacten en RS-232-opdrachten) in perfecte synchronisatie met het afspelen van audio- / videobestanden tot 4K HDR10-resolutie. Verrijk uw video-inhoud dankzij de HTML5 / JavaScript-engine met dynamische grafische interfaces. De speler biedt audio-uitgangen op lijnniveau en luidsprekers die geschikt zijn voor alle soorten installaties. Veel triggering- en scenariomogelijkheden