Bij DALI (Danish Audiophile Loudspeaker Industries), zijn ze gedreven door de passie voor muziek en uitzonderlijke muziekreproductie. Door innovatieve technologieën te ontwikkelen en evolueren, brengen ze ultiem realisme binnen in de wereld van inbouw luidsprekers. Elk DALI-product is het resultaat van tientallen jaren ervaring op het gebied van onder andere luidsprekerontwerp- en technologie. DALI beweegt zich voort op basis van de verwondering die zij voor muziek hebben en dat voel je terug in de ervaring die de DALI luidsprekers met zich meebrengen. Alles om je favoriete muziek precies te kunnen ervaren, zoals je favoriete artiest het bedoeld heeft.

 

DALI IO-series

 De DALI IO-series bluetooth-hoofdtelefoon, staat niet alleen bekend om de geweldige audio die je van DALI gewend bent. Deze krachtpatsers, zijn namelijk ook echte marktleiders op het gebied van batterijduur. De DALI IO draadloze hifi-hoofdtelefoonserie combineert geavanceerde technologie, hoogwaardige componenten, een toonaangevende batterijduur en uitzonderlijke materialen voor urenlang authentiek DALI-geluid onderweg. 
 

DALI IO-4

Of je deze DALI IO-4 nou meeneemt op een lange reis, draagt tijdens de lange uren die je misschien moet doorbrengen op een vliegveld of een dag lang gebruikt voor een online meeting met collega's, deze hoofdtelefoon voorziet je tot wel 60 uur van kraakheldere audio. Deze draadloze hifi-hoofdtelefoon is ontworpen voor maximaal draagcomfort, zodat het ook daadwerkelijk voor je mogelijk is om de koptelefoon zo lang te kunnen dragen als je zou wensen. De memory foam die in de oorschelpen van de koptelefoon geplaatst zijn vormt zich compleet naar jouw oren en hoofd. 

DALI IO-6

Deze prachtige DALI IO-6 is een draadloze hifi-hoofdtelefoon met noise-cancelling en een indrukwekkende batterijduur van wel 30 uur. Ook deze draadloze hifi-hoofdtelefoon is ontworpen voor maximaal draagcomfort, zodat het ook daadwerkelijk voor je mogelijk is om de koptelefoon zo lang te kunnen dragen als je zou wensen. De memory foam die in de oorschelpen van de koptelefoon geplaatst zijn, vormt deze zich compleet naar jouw oren en hoofd. Om omgevingsgeluid hoef je je dan ook geen zorgen te maken, omdat de koptelefoon mede dankzij deze memory foam ontzettend goed aansluit. 

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.