*NIEUW* NAD CS1 Streamer

Ervaar een nieuwe dimensie van muziekgenot met de NAD CS1 Streamer. Dit indrukwekkende apparaat tilt uw luisterervaring naar ongekende hoogten door naadloze streaming en hoogwaardige audioprestaties te combineren.

De CS1 Streamer is ontworpen met oog voor elegantie en functionaliteit, wat een verfijnde esthetiek toevoegt aan uw professionele omgevng. Profiteer van een breed scala aan connectiviteitsopties, waaronder Wi-Fi, RJ45 Ethernetpoort, Google Cast, Airplay 2, Bluetooth, Spotify Connect, Tidal Connect en Roon. Hierdoor kunt u moeiteloos hoogwaardige muziekstreaming aanbieden aan uw klanten, partners en medewerkers, rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaten.

Dankzij de ondersteuning voor populaire streamingprotocollen zoals AirPlay 2 en Spotify Connect, en de mogelijkheid om high-resolution audioformaten zoals FLAC en DSD af te spelen, garandeert de CS1 Streamer een buitengewone luisterervaring. De geavanceerde DAC (Digital-to-Analog Converter) legt de kleinste nuances van geluid vast, waardoor uw zakelijke omgeving wordt gevuld met rijke, meeslepende muziek.

De installatie van de CS1 Streamer is moeiteloos, en de intuïtieve gebruikersinterface maakt het gemakkelijk voor uw team om meteen aan de slag te gaan. Sluit de CS1 aan op uw audioapparatuur en bied uw klanten en gasten direct toegang tot eersteklas muziekstreaming.

Kortom, de NAD CS1 Streamer is de perfecte aanvulling op uw B2B-omgeving, waardoor u een naadloze integratie van geavanceerde streamingtechnologieën en superieure audiokwaliteit kunt bieden. Transformeer uw zakelijke ruimte in een oase van hoogwaardige muziek en creëer een blijvende indruk op uw doelgroep.

 
Heeft u vragen? Onze specialisten staan u graag te woord!

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl. Om prijslijsten aan te vragen klik hier.

Terug naar overzicht